JadeYoga.be

FAQ

Een vraag? bekijk hieronder de video’s over de vragen die je hebt.

Starten met yoga

Is het je eerste keer yoga?

Je kan alle info over de lessen vinden op de website, www.jadeyoga.be, door te klikken op de les vind je wie de les geeft en geschreven uitleg over de les. Weet je niet precies waarmee je best start dan kan je op intensiteit selecteren, actief, gemiddeld of ontspannen. Alle lessen starten met een beginmeditatie en een eindontspanning (savasana) en er wordt ook telkens gefocust op de ademhaling. We raden je aan om de les die je het meeste aanspreekt uit te proberen. Dat kan met een proefles of met een proefmaand waarmee je 1 maand alle lessen kan uitproberen voor een goedkopere prijs. Schrijf je gerust in via ons online platform (Eversports) en dan verwerkomen we je graag in de les. 
 

Wanneer start ik best mijn eerste yoga les?

Er is geen instap moment. Alle lessen zijn toegankelijk voor beginners. De lessen zijn opgedeeld volgens intensiteit. Jij bent de enige die kan inschatten of je graag een intense les of een zachte yoga les volgt. Dit is ook heel afhankelijk van dag tot dag, dus kijk hoe jij je voelt en kies op basis daarvan. Volg gerust Jadeyoga op instagram of facebook om up to date gehouden te worden van eventuele start to yoga lessen of workshops. Deze worden op regelmatige basis georganiseerd.

Wat heb ik nodig voor mijn eerst yogales?

Het enige dat je nodig hebt is een comfortabele sportoutfit. 
Er zijn matten en ander yoga materiaal aanwezig in de yogastudio. Je kan ook onze kleedkamer of douche gebruiken. Er is ten alle tijde drinkwater ter beschikking.
 
Merk op dat het gebruik van eigen yoga materiaal veel aangenamer en hygiënischer is. Breng dus gerust je eigen mat of hulpmiddelen mee. Indien je geen eigen materiaal hebt, kan je dit aankopen in de yogastudio. Vraag naar meer info bij de yoga teacher van dienst of bel Jade Vervisch (0473541735) voor een bestelling. 

Hoe kan ik me inschrijven voor een yogales?

Met welke yoga soort start ik best?

Ik heb een code hoe kan ik die gebruiken?

Ik kan niet wekelijks naar dezelfde les komen. Wat nu?

Alle beurtenkaarten zijn 6 maanden geldig,
Heb je een gewone beurtenkaart gekocht, dan kan je alle wekelijkse lessen volgen, behalve de aerial yoga of de workshops.
Heb je een Aerial yoga beurtenkaart gekocht, dan kan je alle wekelijkse lessen volgen behalve de workshops. 

Kan je dus eens een dag niet, of heb je meer zin om een andere les te volgen, boek gewoon je les via eversports. That’s it. 

FYI Eversports herkent welke beurtenkaart je kan gebruiken voor welke les en stelt je de correcte opties automatisch voor.

Opgenomen lessen

Hoe kan ik een opgenomen les kopen?

Waar vind ik mijn aangekochte video's

Hoe kan ik een les annuleren?

Hoe annuleer ik mijn yoga les via de app?
 
Een les annuleren kan tot 12u voor de les start. Dit kan je doen op je eversports account. Door in te loggen met je emailadres en je wachtwoord. Door rechtsboven te klikken op jouw naam, ga naar mijn boekingen. Hier kan je je tot 12u op voorhand gratis uitschrijven. Nadien appreciëren we het enorm dat je uitschrijft. Zo weten we altijd wie wel komt en wie niet of kunnen we indien de les vol zit, je plekje geven aan iemand anders. Dankjewel voor je medewerking.

Vind je geen antwoord op de vraag die je hebt, contacteer Jadeyoga.be door te bellen naar +32473541735 of stuur een whatsapp bericht.

Olmenstraat 26
8800 Roeselare
0032 473541735

Maatschappelijke zetel
Westlaan 49 bus 11, 8800 Roeselare
BE 0676645868