JadeYoga.be

The sound of nature, is the best there is.

November, Finland in zijn pracht en praal.
De stilte van de natuur die ons doordringt en alle elementen om mee te connecteren. De stomende sauna die ons van diep van binnen opwarmt. De mentale uitdaging en groei door het zwemmen in een prachtig meer. De bergen die ons tonen hoe het is om in onze kracht te komen staan en trots en gegrond door het leven te gaan.

Wist je dat Finland ook bekend staat als het ‘land van de 1000 meren’?

Zin om mee te gaan naar het prachtige Finland? 

We creëeren samen een intieme community van krachtige vrouwen. De veiligheid en de steun van deze sisterhood zal je mentaal laten stralen, zodat jij op jouw tempo kan groeien en broeien naar de krachtigste versie van jezelf. Door samen te mediteren, diepe yoga sessie en transformerende coaching. Je mag helemaal jezelf zijn, het masker mag af. Laat je perfectionist maar thuis. Je bent hier om te investeren in jezelf, niet om perfect te zijn.

‘SISU’ Fins woord: De mentale kracht om te blijven proberen, ook al heb je het gevoel dat je jouw limiet qua mogelijkheden hebt bereikt.

Jade Vervisch en Raissa Danilova organiseren samen ENERGY FLOW & COACHING RETREAT naar Finland van 28/10 – 4/11/2023

Het wordt een female empowerment retreat voor en door vrouwen, met dagelijks yoga, coaching, cacaoceremonie, natuurmeditaties, meditaties op spijkerborden, sauna yoga en nog zoveel meer. 

Het zal een moment worden van herbronnen, jezelf herontdekken en in je krachten komen. Je zal je innerlijke kind kunnen helen en je vrouwelijke energie boosten om zo als mama, partner, vriendin en dochter terug er helemaal kan staan in je dagelijks leven. 

 

‘Only one who wanders, finds new paths.

Locatie

We verblijven in de prachtige locatie genaamd luppolinna in het stadje Ruka gelegen aan een meer. We hebben onze eigen sauna en we zijn omringt met prachtige natuur. Bekijk hier meer info over de locatie. Het moment dat we gaan is een periode waar er veel kans is om het noorderlicht te zien. In november is er al kans op sneeuw, maar het zal of sneeuw of het noorderlicht zijn. Wij hopen dat we in het begin van de week het noorderlicht zien en het dan begint te sneeuwen 😀

Prachtisch: we raden aan om te vliegen op Kuusamo, dit is een half uur van de locatie en wij komen jullie dan oppikken in Kuusamo. van Brussel naar Kuusamo is er sowieso een stop in Helsinki. Aankomst in het retreatcenter kan vanaf zaterdag 16u en check out is ten laatste om 11u30 ‘s morgens. 

Yoga

Elke dag genieten we van een yoga sessie, deze wisselen af tussen actieve en ontspannende. Het programma biedt onder andere Ashtanga yoga, een speelse vinyasa, een slow flow, yin yoga, yoga in de sauna, en meer. De yoga sessies brengt je in een diepe connectie met jezelf. We raden je aan om je helemaal open te stellen voor de transformatie. Herontdek je rust en liefde in je hart die jou jou maken. Niet moet, alles mag. Let your energy flow

Coaching

 

Ook begeleid Raissa jullie in groep naar groei en transformatie met diepe meditaties, intenties zetten, vrouwen cirkel waarbij we diep graven in onszelf en op zoek gaan naar kracht en motivatie uit onze trauma’s  en ervaringen. Dankzij coaching kom je meer in balans en vrede met jezelf.

Healthy food

 

Laat je onderdompelen in de wondere wereld van lekker en vegetarisch eten. Onze eigen topkok zorgt voor voedende maaltijden, past ook helemaal dit eten aan aan jouw noden. Vegan, gluten of lactose vrij,… Het lekkere eten zorgt voor de energie die je nodig hebt als steun op jouw pad. Ben jij nieuwsgierig wat dit met jou lichaam doet? Food is medicine! Voetjes onder tafel en genieten maar.

Hier vind je een overzicht van hoe onze week er zal uitzien:

Zaterdag 28 oktober

19u Welkomsmoment

20u soep

21u Yoga nidra voor volle maan

Zondag 29 oktober

8u mandala yoga

10u brunch

11u30 mindful natuurwandeling

14u Vrij

16u openingscirkel met cacao ceremonie

+ healthy snacks

+ yoga + ecstatic dance 

19u soep 

20u30 Sauna detox opgietsessie

Maandag 30 oktober

8u yoga 

10u Brunch 

11u30 vrij moment

15u healthy snack

15u15 Workshop het wiel van balans

19u soep

20u yin sauna sessie/ savasana op spijkers

Dinsdag 31 oktober

8u yoga 

10u Brunch 

11u30 vrij moment

15u healthy snack

16u Meditatie rond kampvuur 

+ mantra singing circle

19u soep ah kampvuur

Chill avond

Woensdag 1 november

8u yoga

10u Brunch 

feestdag = vrije dag

Mogelijkheid tot individuele coaching sessie met raissa of gesprek met Jade

Donderdag 2 november

8u yoga 

10u Brunch 

11u30 vrij moment

15u healthy snack

15u15 Workshop Vrouwelijk en mannelijke energie

19u soep

20u yin sauna sessie/ savasana op spijkers

Vrijdag 3 november

8u yoga 

10u Brunch 

11u30 vrij moment

15u healthy snack

15u30 Closing circle 

19u soep

20u flow yin XL

Zaterdag 4 november

8U yoga

9u ontbijt

10u afscheid

Over Ons

raissa-intro-portrait

Raissa Danilova

Life coach, zelfstandige ondernemer, 6 jaar nagelstyliste, nagel instructeur, uitbater nagelsalon, mama van 3.

Wanneer kwam je voor het eerst in contact met yoga?

Zolang ik me kan herinneren deed ik s morgen stretch oefeningen. Toen ik zwanger werd van mijn oudste zoon, had ik een boek ‘Zwangerschapsyoga’ gekocht. Tot mijn ontgoocheling, stond er bijna geen enkele nieuwe oefening voor mij, ik deed dus al yoga! Maar dat minderde met mijn drukke leven. Tijdens de lockdowns was ik yoga beginnen doen met YouTube begeleiding. Ook mijn osteopaat raadde me aan om yoga te doen voor mijn rug.

Vorige jaar zag ik ergens Aerial Yoga passeren en wou dit heel graag proberen, dagen, weken, maanden gingen voorbij zonder effectief eens op te zoeken waar ik het kon doen. Op een donderdagmorgen was ik eens vrij en had me ingeschreven voor een yogales in de fitness club. Daar had ik Jade leren kennen, het klikte direct en wat was mijn verbazing groot, toen ze zei dat ze ook Aerial yoga aanbied. Voor mij is dit puur plezier voor mijn innerlijk kind, waar ik enerzijds mij heel goed kan stretchen, maar anderzijds is het een leuke uitdaging. Daarnaast begin ik elke morgen met Zonnegroet en wil me heel graag nog meer verdiepen in yoga. Lees Meer…
Wat is je favoriete yoga houding?

Alle versies van de Warrior, voor mij is dit zowel de kracht als elegantie.

Wat zijn je andere interesses?

Momenteel volg ik een opleiding tot vrouwencoch, ik heb al certificaat Lifecoach. Mijn missie is vrouwen helpen in hun kracht komen. Ook als nagelstyliste heb ik al 6 jaar een nauw contact met vrouwen. In dit beroep heb ik vrouwen beter leren kennen, ik heb er naar kunnen luisteren, ik heb ze kunnen motiveren en doen geloven in hun zichzelf. En dit was mijn grootste drijfveer om nu de richting van coaching in te slaan. Met coaching zal ik vrouwen kunnen helpen hun leven verbeteren, ik zal ze kunnen helpen kiezen voor zichzelf en hun leven in eigen handen nemen.

Meditatie, orakel kaarten, Sadhu boord, energie, kristallen, spiritualiteit zijn geen losse worden voor mij, maar mijn levensstijl. Er is zoveel rond ons dat we niet kunnen zien, maar kunnen voelen. Daar werk ik ook aan, om mijn hooggevoeligheid te ontwikkelen en te leren gebruiken. Wonderen en dromen die uitkomen zijn maar normaal in mijn wereld.

Levensmotto op dit moment?

Een gelukkige vrouw, maakt de wereld rond haar gelukkig!

De vrouw bepaalt het sfeer in huis. Een gelukkige vrouw staat gelijk aan gelukkige partner en gelukkige kinderen. Maar je kan enkel gelukkig worden door voor zichzelf te kiezen, door zichzelf te leren kennen en juist daarvoor is dit retreat.

Jade Vervisch

Oprichtster Yogastudio JADEYOGA.be
Yoga Teacher & Rest Keeper, mama van 1 zoon

Wanneer kwam je voor het eerst in contact met yoga?

Ik gaf mezelf als kind onbewust mantras voor meer zelfvertrouwen en veranderde mijn houding als ik me even niet goed voelde in mijn vel. Ik ging rechtop staan en herhaalde de zinnen “Ik ben mooi, ik ben sterk, ik ben slim, ik kan dit, ik geloof in mijzelf,…”. Afhankelijk wat ik nodig had op dat moment. Als ik mijn reflectie zag in de spiegel glimlachte ik en zocht ik de mooie kantjes van mijzelf.

Tijdens sportdagen op de middelbare school kwam ik voor het eerst in contact met het fysieke aspect van yoga en toen ik 18 was, vond ik mijn eerste Indische yoga teacher. Ik startte voornamelijk met yoga voor het fysieke aspect en tijdens een les kreeg ik van de guru de opmerking dat ik ‘er niet in zat’, ‘het niet voelde’,… Zoals veel westerse yoga practitioners kwam voor mij het meditatieve aspect van yoga pas later.
Lees Meer…

jade-intro-portrait
Reeds op jonge leeftijd ging ik naar verschillende kinesisten en werd ik manueel behandeld voor pijn in de onderrug door een lichte vorm van scoliose. Wat bij mij opviel was, hoe vaker ik aan yoga deed hoe minder vaak en minder intens de spanning in mijn rug terug kwam opduiken. Dit leidde naar mijn daily practice van yoga zowel op de mat als in mijn dagelijks leven. In tegenstelling van velen die yoga vinden als zegening en redding zit het voor Jade in haar ziel.

Na meer dan 10 jaar actief yoga practitioner vond Jade het tijd om zich nog meer te verdiepen in haar passie en volgde een Teacher training. Tijdens een van de trainingen vertelde een Master me: “ Je bent geboren met een oude wijze ziel en beschermd gebleven door het sterke Karma.
Ik volgde verschillende gecertificeerde opleidingen zowel nationaal als internationaal en deed kennis en ervaring op bij volgende erkende teacher trainingen: All yoga Thailand (ashtanga, vinyasa), Aerial yoga Nederland (acrobatics, nidra, zwangerschapsyoga), Annie Au (yin yoga), Dylan Werner (arm balances), Acroplay (acroyoga) , Yuval on hands (handstand), …

Wat is je favoriete yoga houding?

Pigeon pose! Ik kan echt genieten van eerst een actieve pigeon pose met diepe backbend en activatie van de bekkenbodem en de heupen. Eerst de yang houding om daarna te ontspannen in de yin variant. Hierbij gebruiken we veel props ter ondersteuning om gedragen te worden en te kunnen ontspannen. In het begin is de pigeon pose (sleeping swan = yin naam) een intense houding op de heupen en maak ik gebruik van mijn ademhaling om hier door te komen. Na een tijdje zink ik helemaal weg en kan ik me helemaal overgeven aan de heupopener die werkt op emoties en verwerken van trauma. Uiteindelijk kom ik tot volledige ontspanning in een rebound.

Wat maakt jouw les uniek?

Er zit altijd een uitdaging in mijn lessen waardoor je aanmoedigt wordt om te groeien en bij te leren over jezelf en je lichaam. Ik ben van nature een heel rustig en gegrond persoon. Als kind vertelde iedereen me dat ik wat sneller door moest doen, nu heb ik er mijn job van gemaakt om mensen te leren vertragen in deze drukke maatschappij. Wat vaak wordt gezegd van yogis die komen naar mijn lessen, is dat ik een zeer aangename en zachte stem heb, heel specifieke uitleg geef en gepassioneerd les geef met oog voor detail.

Wat zijn je andere interesses?

Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan. Op vakantie zoek ik vaak acrobatie of extreme sporten op, zoals Acroyoga, Paaldans, Aerial yoga. Ook alles met water vind ik fantastisch zoals wave- en wakesurfen, wakeboarden, duiken, SUP yoga. Wat ook nog op mijn bucket list staat, is kitesurfen en freediving. De kick dat ik krijg van nieuwe uitdagingen en het lukken van nieuwe activiteiten, geeft mij zelfvertrouwen en zo leer ik mijn lichaam nog beter kennen. Als ik thuis ben duik ik graag in mijn eigen creative bubbel. Ik maak mijn eigen yoga bolsters, dromenvangers, macramé. In het weekend is mijn zoontje mijn grote held.

Levensmotto op dit moment?

“Enjoy your life, enjoy your body and be happy. Make the choice of happiness!” I want to create a sustainable and open minded community by finding peace and happiness in being ourselves and growing together. Gelijkgestemden die inspireren en liefde uitstralen, het op zoek gaan en vinden van jezelf in een community die jou erin ondersteunt. Zelfvertrouwen opbouwen, jezelf mogen uiten, jezelf graag zien en geluk vinden in de kleine dingen in het leven. Dat in mijn motivatie achter alles wat ik doe.

BETALINGS INFO & INSCHRIJVEN

Schrijf je in tot en met 

-16 Juli 2023 en ontvang een early-bird korting. 

Alle prijzen zijn per persoon.

 

Kamer Opties:

EARLY BIRD PRIJZEN TEM 16 JULI 2023

Early bird prijs: Dubbele kamer voor 2 personen €1449,99 per persoon (prijs per persoon)

Na 16 juli: Dubbele kamer voor 2 personen €1549,99 per persoon (prijs per persoon)

OPGELET! NA 16 JULI 2023 GAAN DE PRIJZEN MET €100 OMHOOG
Inbegrepen
 • 7 x nachten accommodatie
 • 7 x uitgebreide brunch
 • 7 x soep
 • Ongelimiteerd thee, koffie, water, nootjes & fruit
 • Alle yoga sessies (ashtanga, vinyasa, acro, flow, yin, restorative, nidra, sauna yoga)
 • Workshops, meditaties & pranayama (sauna opgietsessie, journaling, chanting, pranayama, maan & vrouwen cirkels, rituelen)
 • Coaching en ondersteuning
 • Prachtige wandelingen
 • sauna op locatie
 • Gebruik van handdoeken en lakens
 • Transport van en naar de luchthaven  in Kuusamo

Niet inbegrepen

 • Vlucht
 • Reis & annulatie verzekering 
 • Daguitstappen of souvenirs 

Annulatie verzekering:

Wij vragen u aandacht te vestigen aan het feit dat bij een online reisboeking geen bedenktijd is (cfr art. VI.45, 11° WER) en dus het bedrag van de reis niet terug betaalbaar is. Daarom raden we aan om een annulatieverzekering af te sluiten. Alle kosten en onvoorziene bijzondere omstandigheden van een nog niet begonnen reis worden hiervoor vergoedt gedurende de verzekeringsduur. Ook voor vertraging van vertrek of het afbreken van een reis c.q. Vakantie wordt een vergoeding voorzien. Dit enkel indien de oorzaak van de annulering of afbreking vermeld staat in de polisvoorwaarden. Neem voor meer details contact op met jouw persoonlijke verzekeringsagent.

Er kan dus geen refund aangevraagd worden. Hiervoor doe je beroep op de annulatieverzekering die je afsloot. Indien door onverwachte omstandigheden je verhinderd wordt om deel te nemen aan de retreat, mag je wel jouw plekje doorgeven aan iemand anders. Bij een gedeelde kamer moet dit wel iemand van hetzelfde geslacht zijn. Als het JadeYoga.be retreat door overmacht moet geannuleerd worden, krijg je natuurlijk wel een volledig refund.

Lees hier de uitgebreide algemene voorwaarden

Reisbijstand verzekering:

Wij raden een reisverzekering ten strengste aan. Informeer bij jouw verzekeringsagent om je verzekering af te sluiten. De reisverzekering dekt tegen schade die je oploopt onderweg als ook op je vakantie. De verzekering is een extra verzekering boven op je andere afgesloten verzekering en vult deze aan. Gezien JadeYoga.be retreat pakketreizen verkoopt zonder vervoer of transport, draagt JadeYoga.be geen verantwoordelijkheid als de reis moet ingekort of verlengd worden door problemen met het vervoer of transport. Het is belangrijk om zelf over een reisbijstand verzekering te beschikken die gemaakte kosten dekt bij problemen met vervoer, transport of natuurrampen.